Aktywne formularze
Jak skorzystać?
Użyj wyszukiwarki, aby znaleźć potrzebny Ci dokument lub wybierz dokument z listy kategorii.
Formularze:
- Instrukcja nr 1 - Instrukcja higieny osobistej pracowników i higieny na stanowisku pracy
- Instrukcja nr 10 - Instrukcja technologiczna przygotowywania hot-dogów
- Instrukcja nr 11 - Instrukcja technologiczna przygotowywania hamburgerów
- Instrukcja nr 12 - Instrukcja technologiczna przygotowywania zapiekanek
- Instrukcja nr 13 - Instrukcja technologiczna postępowania z warzywami stosowanymi do przygotowania surówek (kapusta, cebula, marchew, sałata, ogórki, pomidory itp.)
- Instrukcja nr 14 - Instrukcja technologiczna przyrządzania i wydawania dań gotowych (fasolka, flaki, zupy typu „Gorący Kubek”)
- Instrukcja nr 15 - Instrukcja technologiczna przyrządzania i wydawania napojów gorących (kawa, herbata, capucino, czekolada na gorąco)
- Instrukcja nr 16 - Instrukcja postępowania z naczyniami i sztućcami jednorazowego użytku
- Instrukcja nr 17 - Instrukcja przyjęcia towaru oraz sposób magazynowania
- Instrukcja nr 18 - Instrukcja przyjęcia urzędowej kontroli osób wizytujących małą gastronomię
- Instrukcja nr 2 - Instrukcja higienicznego korzystania z WC dla pracowników przyczepy gastronomicznej
- Instrukcja nr 3 - Instrukcja utrzymania porządku, czystości i higieny w otoczeniu przyczepy małej gastronomii
- Instrukcja nr 4 - Instrukcja mycia okapu nad stanowiskiem smażenia
- Instrukcja nr 5 - Instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczych i zamrażarki
- Instrukcja nr 6 - Instrukcja mycia i dezynfekcji rąk
- Instrukcja nr 7 - Instrukcja technologiczna smażenia frytek
- Instrukcja nr 8 - Instrukcja technologiczna smażenia karczku w patelni lub grillu
- Instrukcja nr 9 - Instrukcja technologiczna smażenia kiełbas cienkich
- Kodeks dobrych praktyk produkcyjnych (GMP) i dobrych praktyk higienicznych (GHP) - Przyczepa gastronomiczna
Bonnier Business Polska Sp. z o.o. nie ponosi żadnych konsekwencji prawnych związanych z pobranymi i wykorzystanymi formularzami oraz nie prowadzi serwisu udostępnionych programów.